Prémium linképítés

Ha valóban eredményes linképítést szeretnél, nézd meg indexelési garanciával rendelkező ajánlatainkat. Verhetetlen ár / érték arányt adunk!

Mi az a linképítés és mitől lesz prémium?

A linkek egyfajta ajánlások, amik más webhelyeken vannak elhelyezve, így jelezve a keresőmotorok felé, hogy nálunk értékes tartalmakat találhatnak.

Igazán tekintélyes oldalak "csak úgy" nem szívesen hivatkoznak más weboldalakra, ezért komoly erőfeszítéseket kell tenni azért, hogy valóban értékes linkeket kapjunk. Ezt a folyamatot nevezzük linképítésnek.

Akkor működik igazán a linképítés, amikor nem csak a linket adó oldal erejére figyelünk, hanem a link környezetére is. Azaz, minőségi és önmagában értékes szövegkörnyezetbe kerül és jól látható helyen van.

Prémium linknek azt nevezhetjük, amikor egy erős (DA/DR/TF/stb.) oldalra kerül ki a minőségi szöveg, amit kifogástalan technikai környezet segítségével a keresőrobotok azonnal észrevesznek.

backlink graph

Prémium linkek a Naturamarketingtől

Erős, megbízható oldalak

A magas DA / DR / TF értékek mellett, a Google Newsban történt regisztráció és valódi látogatók jelzik oldalaink megbízhatóságát. Többségüket évek óta üzemeltetjük, folyamatosan gyarapodó olvasótáborral.

Magas technikai színvonal

Minden oldalunkat rendszeres karbantartjuk, fejlesztjük a legmodernebb technológiákat alkalmazva. Emellett a Google Instant Indexer szolgáltatása is biztosítja a kihelyezett tartalmak láthatóságát.

Minőségi szövegírás

A robotok által generált halandzsa, vagy az odavetett nyúlfarknyi szövegek helyett olvasmányos, érdekes cikkeket írunk, lehetőleg oldalaink tematikájának megfelelően.

Precíz kivitelezés

Minden partnerünknek pontos elszámolást küldünk minden egyes munkáról. Az oldalakon elhelyezett tartalmakat, pontosan az igényeknek megfelelően jelenítjük meg.

Minden oldalunkat nagy gondossággal kezdtük el felépíteni. A szokásos magas DA érték mellett odafigyelünk a DR és TF értékekre is és még rengeteg egyéb mérhető paramétert számításba veszünk. A megbízhatóság érdekében minden oldalunk elfogadásra került a Google News rendszerében. Az indexelési garancia érdekében, instant indexer szolgáltatást használunk.

Oldalaink minőségének érdekében a szokásosnál jobb minőségű, egyedi szöveges anyagokat készítünk, melyek önmagukban is értéket képviselnek. Az oldalainkra az elkészülés után is folyamatosan építünk linkeket, így a kimenő bejövő link arány kedvező marad.

Mivel közös érdekünk a siker, ügyfeleinknek eseti, vagy rendszeres linképítési tanácsadást, igény esetén SEO tanácsadást, vagy akár komplett SEO szolgáltatást is nyújtunk.

linképítés

Saját oldal

60

Komoly magazinok és tematikus PR cikkes blogok egyaránt találhatóak portfóliónkban, így szinte minden igényt le tudunk fedni.

SIKERES PROJEKT

92

A folyamatosan futó projektek mellett számos eseti megbízást teljesítettünk az utóbbi években. A sikermutatónk egészen rendkívüli.

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

34

Elégedett ügyfeleink köre folyamatosan bővül, ami a sikeresen zárt projekteknek köszönhető elsősorban.

Elégedett ügyfeleink mondták rólunk

Ismerd meg azok véleményét, akik már minket választottak

Each element intentionally can be added, moved to view the order number, items ordered without having to leave the user message.

Mariana Lima

Manager

We now have a fully integrated and mobile solution to engaging with our customers in realtime to obtain amazing customer support.

George Phan

Manager

We are able to view the customer's order number, items ordered and order history - without ever having to leave the customer's message.

Kevin Muller

Manager

Igazi profik. Az évek során megtanultam, érdemes mindent úgy csinálni, ahogy mondják. Az új webáruházunk 1 hónap alatt bekerült a Google első oldalára, azt hiszem ez önmagáért beszél.

Mundi Péter

Webfejlesztő / webshop tulajdonos